MERHABA
-
Re: MERHABA
Teşekkür ederiz iyi ki varsınız.
-
Merhaba. Yeni kayıt olabildim. Onay kodu sorunu vardı daha önce denediğimde. Hayırlı olsun.
-
Re: usulsuz tutanakla rapor tutulur mu?
Öncelikle merhabalar meslek büyüklerim ve emniyet-sen polisin sesi ailesi.
Bayrampaşa çevik kuvvet şube müdürlüğünde çalışıyorum.
07.10.2022 günü içtima alan komserimiz göreve gelmemekten ve amire haber vermeden hastaneye gitmekten rapor tutmuş. Fakat olayın tutanağını 4 gün sonradan imza altına almış hatta altı birlikte imzalanması gereken tutanağı ayrı ayrı imzalamışlar. Benim nasıl bi yol izlemem lazım bilgilendirebilirmisiniz?
Bayrampaşa çevik kuvvet şube müdürlüğünde çalışıyorum.
07.10.2022 günü içtima alan komserimiz göreve gelmemekten ve amire haber vermeden hastaneye gitmekten rapor tutmuş. Fakat olayın tutanağını 4 gün sonradan imza altına almış hatta altı birlikte imzalanması gereken tutanağı ayrı ayrı imzalamışlar. Benim nasıl bi yol izlemem lazım bilgilendirebilirmisiniz?
- Sadecepolisiz
- Site Admin
birgün polisin İdolü olacaksın Faruk Abi.
Aha da buraya yazıyorum.
Aha da buraya yazıyorum.
- HUN’s
Karınca olan, ne tarlasını ne yolunu değişir, edindiği yol dürüstlüktür, doğruluktur.
HUN’s
-
Faruk abi burda il degistirmek isteyenler için bir sayfa kurabilirmisiniz tayin istiyoruz hakkınız yok deniyor becaiş yapilirsiniz ancak deniliyor
-
Allah razı olsun inşallah.. bizim de ifadeye çağırdılar diye bir yerlerimiz tutuşuyor.. bu dünyada yaptıklarının karşılığını da alırsın inşallah abi.. bizlere ve yeni başlayanlara örneksin..
-
Başkanım Allah Razı olsun Hakkın Ödenmez Kendi Adıma Söyliyeyim Yanına hep +1 Ekle Ben Yanındayım Kanun ve Hak Yolunda Herşeyde Varım Resmen İliğimize Kadar Sömürülen Bu Teşkilatta Artık Hakkımı Aramalıyız Sadece Kendimiz İçin Değil Bunu Ailemiz ve Çocuklarımız için Sömürgeye Dur Demeliyiz Anamızın Ak Sütü gibi Hakkımız Olanı İstemeliyiz Size ve Birlikte Yürüdüğümüz tüm Arkadaşlara Selam Olsun Saygılarımla